Ο λογαριασμός μου Wishlist Καλάθι αγορών Σύνδεση
Ακαδημίας 57, Αθήνα - T. 210 362 6137
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Κλασική  
Όπερα και Φωνητική
Σολίστ Ορχηστρική
Μουσική Δωματίου
Ορχηστρική Μουσική
Μπαλέτο
Σύγχρονα


  Τζάζ  
  Παγκόσμια  
Λατινική Αμερική
Βόρεια Αφρική
Μέση Ανατολή
Ευρώπη
Αφρική
Ασία-Ωκεανία


  Προσφορές  
Προσφορές Μελών
Συλλογές


  Ιστορικές Ηχογραφήσεις  
  Βινύλια  
Κλασσική
Τζάζ


Σύνθετη

About us

Opera compact disc 35 χρόνια πείρας, γνώσης, αξιοπιστίας, συνέπειας.

Εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα προϊόντα των περισσότερων εταιριών στο χώρο της.

Ο Ηλίας Ποτουρίδης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν σε βάθος την ιστορία αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν τον τομέα τους και πρόθυμα θα σας ενημερώσουν για τα περισσότερα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Η επιχείρηση Opera Compact Disc διαθέτει στους ακροατές της μουσικής κάθε προϊόν – φορέα ήχου για την ακρόαση της κλασικής και της τζαζ μουσικής.

Με τη σταθερή, συνεχή και αξιόπιστη παρουσία της κατέχει σήμερα κεντρική θέση στο χώρο των ειδικευμένων καταστημάτων πώλησης cd’s, dvd’s, δίσκων blu - ray, δίσκων βινυλίου που αφορούν την κλασική μουσική και την τζαζ μουσική. Το φιλικό και οικείο στο μουσικόφιλο κοινό κατάστημά της, στο κέντρο της Αθήνας, στη στοά της Όπερας, διαθέτει πληρέστατη δισκοθήκη με όλα τα είδη της κλασικής μουσικής.

Προκλασική, μπαρόκ, κλασική, όπερα, νεώτερη κλασική, θρησκευτικά έργα σε νέες ηχογραφήσεις ή ιστορικές. Ενημερώνεται άμεσα με τις νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων εταιριών, αλλά και σπουδαίων ανεξάρτητων εταιριών. Έχει διαθέσιμους χιλιάδες τίτλους και δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης για οποιονδήποτε τίτλο ζητηθεί. Εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα προϊόντα των πλέον γνωστών εταιριών στο χώρο.

Επί σειρά ετών συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των πανεπιστημίων, τα ωδεία, άλλα δισκοπωλεία και βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, τα οποία εφοδιάζει με τα cd’s της.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μπορεί κανείς να βρει παλαιούς και νέους τίτλους, να ενημερώνεται για κάθε νέα κυκλοφορία, για την κίνηση των cd’s και να παραγγέλνει ό,τι έχει επιλέξει, και αυτό με ακρίβεια και ασφάλεια θα φτάσει στα χέρια του. Κλασική Τζάζ Παγκόσμια Προσφορές Ιστορικές Ηχογραφήσεις Βινύλια About us Επικοινωνία Club Μελών ΕπισήμανσηΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Login Εγγραφή νέου μέλους Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης